Brandbeveiliging thuis

Misschien zit u weleens naar het nieuws te kijken en wordt er verslag gedaan van een woningbrand. Op dat moment denkt u wellicht dat het verstandig zou zijn om wat voorzorgsmaatregelen te nemen tegen brand. Preventie dus!

Laat het niet bij die ene gedachte blijven maar onderneem actie om uw woning en uw gezin te beschermen tegen de gevolgen van brand.

Het eerste wat u zeker zou moeten doen is zorgen voor voldoende en goede rookmelders zodat u tijdig gewaarschuwd wordt bij brand. De smartmelders zijn in opkomst! Wij kunnen rookmelders leveren die draadloos gekoppeld kunnen worden en die bovendien kunnen worden uitgebreid met bijvoorbeeld een inbraakalarm. E.e.a. valt dan te monitoren op uw telefoon of tablet.

Ten tweede is het belangrijk om uw vluchtroutes zeker te stellen en te zorgen voor bijvoorbeeld vluchtladders als dat nodig is.

Ten derde is het zeer verstandig om her en der blusdekens te hebben die kunnen worden gebruikt om te blussen of om de bewoners te beschermen tegen vlammen bij het vluchten.

Ten vierde zou er op iedere verdieping een brandblusser moeten staan om de brand in de kiem te smoren of om het vuur zolang te doven dat u er in ieder geval langs kunt naar buiten toe. In de vijfde plaats kan u overwegen om op vluchtwegen noodverlichting te plaatsen zodat u zich kan oriënteren bij een calamiteit in combinatie met stroomuitval.

Fero Brandbeveiliging adviseerd particulieren op het gebied van brandpreventie en levert materialen van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek en offerte.

Rookmelder  Vluchtladder  Blusdeken  Brandblusser  Noodverlichting