Droge blusleiding

                

drogeblusleiding

Misschien  kent u dit blussysteem onder de naam droge stijgleiding, droge blusleiding  of droge brandleiding. Deze leidingen vindt men in hogere gebouwen en zijn bedoeld om er voor te zorgen dat de brandweer het bluswater snel ter plekke kan krijgen zonder met een heleboel slangen over trappen te moeten gaan sjouwen.

Met de juiste brandbeveiligingsinstallatie, waar de droge blusleidingen toe behoren, en goed onderhoud, helpt u de brandweer om een brand sneller onder controle te krijgen.

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden rondom droge blusleidingen. Fero verzorgt montage, reparatie, periodiek onderhoud en uitgebreid onderhoud van droge blusleidingen. Het onderhoud aan en de controle op droge blusleidingen kunnen van vitaal belang zijn. Daarom heeft de overheid in september 2006 de regelgeving m.b.t. onderhoud en controle aangescherpt. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Fero verzorgt zowel nieuwbouw als het jaarlijks controleren van de brandkranen en het 5 -jaarlijks afpersen van de droge blusleiding voor u.

Bel met 06-41310826

 
Powered by Snel een website nodig?